Obavijest za ljubitelje starina

Varaždin, 06.09.2020.

Dragi naši ljubitelji starina!

Žao nam je što zbog trenutne situacije vezane uz Covid-19 ne možemo zajednički proslaviti 15 godina postojanja naše Udruge majstorica lepoglavske čipke prve generacije Varaždin. To ćemo učiniti u neka bolja vremena, kad ćete biti naši gosti na svečanom obilježavanju postojanja naše Udruge i upriličenoj izložbi. Na izložbi ćemo vas podsjetiti na izradu ručnih radova naših baka. Bit će tu svega: od svih vrsta čipki na batiće i iglu (lepoglavsku, idrijsku, pašku), čipke na metre za ukrase na odjeći, krevetnini, stolnjacima, slavonskog zlatoveza i zlatoveza na platnu i papiru, raznih vrsta vezova, heklanih radova, štrikanih radova, kraluša i ukrasa od perlica, ukrasa od recikliranog platna, ukrasa od špage, ukrasa od papira, prigodnih čestitki, slika svih tehnika izrade i drugih rukotvorina, pa do inovativnih radova naših članica. Sve ono što ćete vidjeti, moći ćete i sami izraditi uz našu pomoć.

Obavještavamo vas, da će do tog vremena rad Udruge početi od srijede 07.09.2020. godine u vremenu od 17,00 do 19,00 sati, u prostorijama 1. Mjesnog odbora “Centar” u Varaždinu, Ulica Alojzija Stepinca broj 1.

Imajući u vidu mjere vezano uz Covid-19, limitirani smo brojem sudionika u radu Udruge, stoga vas molimo, da svoj dolazak najavite predsjednici Udruge mr. Ruži Levačić na broj mobitela 099 832 6605, radi dogovora oko sudjelovanja i organiziranja potrebnih epidemioloških mjera.

Na isti broj mobitela javite se predsjednici Udruge i u slučaju da prve srijede u mjesecu želite prisustvovati Danima otvorenih vrata u Udruzi.

Ako imate potrebu da vam se besplatno sašije zaštitna maska od vašeg materijala, možete se o tome dogovoriti sa predsjednicom Udruge na gornji broj.

Želimo vam puno zdravlja i da se što prije vidimo na zajedničkom druženju,

Za Udrugu

pred. Udruge mr. Ruža Levačić