Sudjelovanje u Nacionalnoj kampanji Doživi domaće

Dana 05.04.2022. godine u prostorijama 1. Mjesnog odbora „Centar“ Varaždin, boravila je ekipa HTV-a na čelu s Doris Pinčić u sklopu nacionalne kampanje Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice u suradnji sa Zajednicom kulturnog i pustolovnog turizma i obiteljskog smještaja pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, „Doživi domaće“, budući da je za Turističku zajednicu Varaždin odabrana za jednog od predstavnika Udruga majstorica lepoglavske čipke 1. generacije Varaždin, u kampanji.

Iste je pozdravio i zaželio dobrodošlicu predsjednik 1. Mjesnog odbora „Centar“ Varaždin Robert Roth i mr. Ruža Levačić predsjednica Udruge majstorica lepoglavske čipke 1. generacije Varaždin.

Ekipa HTV-a na čelu s Doris Pinčić snimila je prilog vezan uz rad Udruge i obavljen je intervju sa mr. Ružom Levačić. Tom prilikom prezentirana je aktivnost članica Udruge vezano uz izradu rukotvorina, a priređena je i izložba svih vrsta ručnih radova.

Aktivnosti u 1. Mjesnom odboru popratio je i Miroslav Marković zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina.

Za građanstvo Grada Varaždina, odnosno sve zainteresirane, Udruga priprema izložbu svojih radova u subotu 09.04.2022. godine u prostorijama 1. Mjesnog odbora „Centar“ Varaždin Ulica Alojzija Stepinca br. 1 (ulaz iz Pavlinske ulice) u vremenu od 08,00 do 13,00 sati.