Održana 15. izborna Skupština KDVŽ-a

imag1149-skupstina

U utorak, 13. rujna 2016. godine u prostorijama Fakulteta organizacije i informatike održana je 15. izborna Skupština KDVŽ-a.

Na radnom dijelu Skupštine usvojeni su izvještaji o radu Društva , financijsko izvješće, te izvješće Nadzornog odbora za proteklo mandatno razdoblje.

U novom mandatnom razdoblju 2016. – 2018. godine izabrano je novo predsjedništvo Društva.

Dosadašnjoj predsjednici Ljiljani Hajdin je potvrđen još jedan mandat na dužnosti predsjednice Društva. Za zamjenika predsjednika imenovan je Mario Štrlek, a za članove Upravnog odbora izabrane su Irena Gotal, Janja Kelava i Ana Crnčec-Jureković kao blagajnica Društva.

U Nadzorni odbor izabrani su Ladislav Cvetko, Marina Grudenić i Karmela Geček.

Izabrani su i delegati koji će predstavljati naše regionalno društvo na 41. Skupštini Hrvatskoga knjižničarskog društva u Primoštenu i to: Irena Gotal i Marina Sakač.

Na Stručnom dijelu Skupštine u neformalnoj atmosferi prikazana je prezentacija kolegice Jasminke Štimac na temu Nedovoljno istražene zavičajne teme. Kolegica Janja Kelava je uz svoju prezentaciju podsjetila na  stručno putovanje knjižničara Varaždinske i Međimurske županije održano u lipnju ove godine.

Sjednica Skupštine je uz prigodnu zakusku završila s radom u 15,00 sati.