Europski floorball masters turnir Liechtenstein, 2014.

floo1     SOL Floorball - bugu (2 von 219)

Reprezentacija specijalnih olimpijaca u  floorballu nastupila je od 24.04.– 27.04. 2014. godine na  gore navedenom turniru koji se je održavao u Austiji i Liechensteinu. Reprezentaciju Hrvatske predstavljali su  slijedeći igrači : Matija Frkin, Marko Zdešić i Jadranko Rumbak iz Udruge Luč iz Zaprešića, Ivan Dujaković i Vladimir Strmecki iz Udruge Veliko Srce iz Koprivnice, Petar Kalks i Kristijan Hegol iz  Udruge UZIPOP iz Zagreba te Karlo Studak iz Centra Prekrižje iz Zagreba. Vođa ekipe bio je nacionalni direktor Specijalne olimpijade Hrvatske gospodin Franjo Horvat, dok su treneri ekipe bili Silvija Kovač iz Udruge Veliko srce kao trener i Vlado Strbad kao glavni trener.
Nakon igre za razvrstavanje u skupine, drugi dan smo nastupili kao članovi 3. divizije i igrali u  skupini sa slijedećim reprezentacijama:
Švicarska 2
Danska 2
Isle of Man
Austrija
Hrvatska
Igralo se po dvokružnom sistemu, gdje smo prvi dan dobro igrali, ali rezultatski nismo dobro prošli, a drugi dan smo odlično otvorili i pobijedili najbolju ekipu skupine Švicarsku i daljnjem toku natjecanja u vrlo neizvjesnoj borbi izborili 4. mjesto. Stručni stože je bio jako zadovoljan igračima te njihovim zalaganjem i pokazanom igrom na terenu.

SOL Floorball - bugu (1 von 2) (2)   SOL Floorball - bugu (10 von 219)   SOL Floorball - bugu (4 von 219)